לןגן

שעועית ירוקה עדינה מוקפצת עם שום

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/02/2020 | 09:34
שעועית ירוקה עדינה מוקפצת עם שום

תקציר המתכון: עונג - קל וטעים בטירוף ♥

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלוט את השעועית הקפואה בסיר עם מים רותחים 3 דק',

  2. לסנן ולהניח בצד.

  3. במחבת ווק או מחבת עמוקה להקפיץ בשמן זית את השום הקצוץ והכתוש יחד כדקה עד שמזהיב

  4. לא לשרוף!

  5. להוסיף את השעועית ולהקפיץ יחד.

  6. להוסיף את כל התבלינים ולהקפיץ היטב כדקה שיהיו עטופים ברוטב.

  7. לזרות שומשום ולהקפיץ עוד מעט.

  8. לפני ההגשה לערבב היטב ולזרות עוד שומשום