לןגן

מרק בצל

מאת: שרה יוסף, פורסם: 16/02/2020 | 18:11
מרק בצל

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן היטב את הבצל עם שמן זית עד להזהבה להוסיף סוכר ומלח ולהמשיך עוד קצת לטגן

  2. להוסיף קומקום וחצי מים רותחים ,את הערפד ,התבלינים ולבשל בערך חצי שעה להוסיף את הבטחת ולבשל עוד רבע שעה

  3. מי שאוהב מוקרם

  4. לשים בתנור קערית עם מרק לשים מעל גבינה ולאפות בערך רבע שעה עד שהגבינה מבעבעת