תקציר המתכון: מנה ראשונה פשוטה וטעימה
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לגרד ולסחוט שני גזרים, שני קישואים, שני תפו'א. לקצוץ חצי חב' כרישה, שמיר ופטרוזליה, לתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, מעט כורכום וכף מרק עוף. 2 כפות גדושות קמח ושתי ביצים. לערבב ובעזרת כף לקחת מן הירק ופשוט להניח על מחבת טפלון עם מעט מאוד שמן ולשטח עם הכף, לטגן משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.