לןגן

פיתה פרנה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 16/02/2020 | 08:10
פיתה פרנה

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך מאוד

  3. לכסות ולהתפיח חצי שעה בערך,להוציא אוויר ודטב התפחה של חצי שעה

  4. לחמם תנור 220 מעלות עם תבנית בתוך התנור

  5. לשים נייר אפיה

  6. להרטיב את הידיים עם מים לקחת חתיכת בצק ולהניח על התבנית לפזר מעט שומשום או קצח או מלח גס ולאפות בערך רבע שעה

  7. לקחת מעט שמן זית ולהבריש כל פיתה ולהמשיך לאפות עוד רבע שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה

  8. בהצלחה