לןגן

פרוסות בשר מספר 5 עם כרפס וירק

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 15/02/2020 | 21:09
פרוסות בשר מספר 5 עם כרפס וירק

תקציר המתכון: מנה של הביוקר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק את הבשר בסיר לחץ עם עלי דפנה ופילפל אנגלי .

  2. לקרר טוב עדיף לילה .

  3. לפרוס .

  4. לרוטב .

  5. להניח בצל עם שמן

  6. להוסיף שום

  7. להוסיף כרפס וירק קצוצים .

  8. להוסיף תבלינים .

  9. לסדר את הבשר כמו קלפים .

  10. למזוג את מי הבשר ששמרנו בצד .

  11. ניתן להוסיף בטטה קסביה או תפוא רגיל .

  12. להביא לרתיחה ולהנמיך .

  13. לבשל עד שהבשר רך .

  14. לפזר חופן כוסברה או פיטרוזיליה קצוצים מעל .