תקציר המתכון: מנה של הביוקר
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לשלוק את הבשר בסיר לחץ עם עלי דפנה ופילפל אנגלי .
לקרר טוב עדיף לילה .
לפרוס .
לרוטב .
להניח בצל עם שמן
להוסיף שום
להוסיף כרפס וירק קצוצים .
להוסיף תבלינים .
לסדר את הבשר כמו קלפים .
למזוג את מי הבשר ששמרנו בצד .
ניתן להוסיף בטטה קסביה או תפוא רגיל .
להביא לרתיחה ולהנמיך .
לבשל עד שהבשר רך .
לפזר חופן כוסברה או פיטרוזיליה קצוצים מעל .