לןגן

עוגת ביסקוויטים פירמידה קצפת תותים - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 14/02/2020 | 15:41
עוגת ביסקוויטים פירמידה קצפת תותים - נורית ג.

תקציר המתכון: עוגה ביסקוויטים קצפת תותים. עוגה מרשימה ורבת רושם! עוגה קלה ומהירה להכנה, ללא אפיה. טעימה ברמות על!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים

לציפוי (לא חייב)

אופן הכנה

  1. ראשית, לשטוף התותים וחלק מהתותים לחתוך, להשאיר יפים לקישוט.

  2. יש להקציף השמנת מתוקה + האינסטנד פודינג וניל + אבקת סוכר לקצפת יציבה.

  3. לפרוס נייר כסף על משטח עבודה, לטבול הביסקוויטים טבילה קלה מאוד ולהניח על נייר הכסף בשלוש שורות.

  4. למרוח מעט קצפת  במרכז ומעט גם בצדדים. שכבה לא עבה.  נורית ג.

  5.  כעת  שוב לטבול ביסקוויטים ולהניח על השכבה הראשונה.

  6. בקערה להניח מעט מהקצפת ולפצר על זה תותים שחתכתנו. לערבב קלות. נורית ג.

  7.  למרוח הקצפת והתותים במרכז הביסקוויטים לאורך  בצורה יפה.

  8. כעת להרים  יחד עם נייר הכסף משני צידי הביסקוויטים כך שהביסקוויטים האמצעיים יישארו הבסיס של העוגה.

  9. להדק למעלה לצורת פירמידה  ולייצב הצורה למשולש.

  10. להכניס למקרר להתייצבות של  כשעתיים או שעה במקפיא.

  11. הציפוי:

  12.  לחמם השמנת מתוקה עד כמעט רתיחה, להוריד מהאש ולהוסיף הקוביות שוקולד הלבן.

  13. לערבב היטב עד להמסת השוקולד.

  14. לצפות העוגה.

  15. לקשט  עם יתרת הקצפת והתותים.

  16.  ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן !!!