לןגן

פילה סלמון ברוטב פיקנטי במחבת במעטפת לחם

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 13/02/2020 | 21:58
פילה סלמון ברוטב פיקנטי במחבת במעטפת לחם

תקציר המתכון: פשוט לתלוש מהלחם ולנגב את הרוטב פיקנטי,בייתי,והכי טעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לתבשיל

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק:

  2. מנפים את הקמח לקערת המיקסר

  3. מוסיפים את שאר החומרים ובהדרגה מוסופים את המים. ייתכן שצריך להוסיף עוד רבע כוס מים במהלך הלישה. הבצק צריך להיות במרקם רך ולא דביק כמו בצק של חלות.

  4. משאירים לתפיחה עד הכפלת הנפח

  5. מחלקים ל2 כדורים(אני עשיתי ב2 מחבתות) מניחים בצד לנוח.

  6. בנתיום במחבת אני מחממת שמן כרבע כוס,חותכת את הפלפלים לרצועות והפלפל החריף לעיגולים מקפיצה אותם בשמן ומוסיפה את השום.מוסיפה עגבניות שרי חצויות

  7. מוסיפה כף גדושה פפריקה מתוקה,רבע כפית כורכום,מלח,וצילי גרוס חריף

  8. מוסיפה מעט מים וחצי צנצנת רוטב פיקנטי לדג של קנור. מוסיפה את הדגים מניחה לבישול של כ10 דקות ומסירה מהגז.

  9. מרדדת כדור בצק מניחה מעל המחבת מהדקת בקצוות ומברישה בחלמון מהול במעט מים. מכניסה לתנור בחום 180

  10. עד שהמעטפת שחומה וזהובה.

  11. עם סכין חדה עוברים מסביבי לדפנות של המחבת פותחים בוצעים מהלחם וטובלים ברוטב אוכלים בהנאה