לןגן

מטבעות שוקולד עם פיצוחים - לט"ו בשבט

מאת: מירי גולני, פורסם: 09/02/2020 | 19:58
מטבעות שוקולד עם פיצוחים - לט"ו בשבט

תקציר המתכון: תודה ל-"חן במטבח" על מתכון טעים ומוצלח

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את הפיצוחים בתנור, בתבנית חד פעמית בערך כ-20 דקות עד חצי שעה עד שהפיצוחים קרנצים

  2. בינתיים להמיס את השוקולד במיקרוגל עם מעט מעט שמנת להקצפה

  3. כשהשוקולד נמס לשפוך עם כף, שכבה לא עבה לעטרות הנייר

  4. להוציא את הפיצוחים הקלויים מהתנור ולפזר מכל סוג על מטבעות השוקולד

  5. להכניס את עטרות הנייר למקפיא למספר שעות

  6. להוציא אותן מהמקפיא, ולשחרר את מטבעות השוקולד מעטרות הנייר ולהכניס אותן לכלי סגור במקרר