לןגן

מרק מוליגטוני

מאת: ורד גולן, פורסם: 08/02/2020 | 17:16
מרק מוליגטוני

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להגשה

אופן הכנה

  1. מבשלים את המרק עם העדשים כעשרים דקות. מוסיפים מלח, פלפל שחור, תפוח עץ, גזר וסלרי ומבשלים כ-20 דקות או עד שהעדשים רכות מאוד וגם הירקות.

  2. מטגנים בצל עם ג'ינג'ר, צ'ילי ושום במחבת עם חמאה וכף שמן. כשהכול מריח ורך מוסיפים כורכום ומוסיפים לסיר המרק.

  3. מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומטגנים את העוף עם קארי עד שהוא משנה את צבעו.

  4. מערבבים את המרק ואם רוצים מעבירים לריסוק במעבד מזון.

  5. יוצקים לצלחות, מוסיפים את העוף ושבבי הקוקוס ומגישים עם פלחי לימון בצד.