לןגן

עוגת תפוזים עם אגוזי לוז ושקדים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/02/2020 | 14:41

תקציר המתכון: מדהימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם קורט מלח להוסיף סוכר ולהקציף היטב

  2. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן לאט

  3. לערבב את כל היבשים להוסיף למיקסר חצי כמות וחצי כמות מיץ ולהמשיך להקציף להוסיף את היתרה של היבשים והמיץ ולהמשיך להקציף עוד דקה בערך ולהמשיך לקפל ידנית שלא יהיו גושים

  4. לחמם תנור 180 מעלות

  5. לשמן ממש מעט רק את התחתית של התבנית ולפזר מעט סוכר להוסיף את הבלילה לדפוק את התבנית על השיש להכניס לתנור להניח על מגש התנור ולאפות 45 דקות לבדוק עם סכין אם יבש העוגה מוכנה להוציא להניח להתקרר ואז להפוך על צלחת

  6. להכנת הזיגוג

  7. לשים בקערית ולערבב לקבלת מרקם סמיך ולמרוח על העוגה