לןגן

סלט סלק חי

מאת: ורד גולן, פורסם: 08/02/2020 | 11:50
סלט סלק חי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את הסלקים וחותכים אותם לז'וליינים בעזרת סכין או בעזרת מנדולינה.

  2. קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם הסלק.

  3. מפזרים את אגוזי המלך מערבבים את חומרי הרוטב ומערבבים עם הסלט.

  4. מניחים להיספג כ- 15-20 דקות.

  5. מפוררים את הגבינה לפירורים גדולים, מפזרים שתי כפיות סוכר דמררה .

  6. וחורכים בעזרת ברנר. מצננים מעט ומגישים עם הסלט.