לןגן

עוגת שכבות פררו רושה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/02/2020 | 18:39
עוגת שכבות  פררו רושה

תקציר המתכון: טעים אשששש🔥🔥🔥

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מרפדים 3 תבניות בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה

  2. 2)טוחנים את אגוזי לוז במעבד מזון עד לקבלת פירורים

  3. 3)מנפים ביחד קמח , קקאו,ואבקת אפייה ומוסיפים את הפירורי אגוזי לוז ומערבבים

  4. 4)מקציפים את הביצים שלמות במהירות גבוהה ובהדרגה מוסיפים את הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה

  5. 5)בעדינות מקפלים פנימה את היבשים עד שאין גושים

  6. 6)מחלקים את הבלילה ל3 חלקים שווים ושופכים אותה ל3 תבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ 40 דקות ושמים בצד להתקרר לגמרי

  7. 7) אופן ההכנת הסירופ:שופכים מים ומוסיפים אבקת סוכר וקוניאק ומביאים לרתיחה ושמים בצד

  8. 8)אופן ההכנת הקרם

  9. ממיסים את השוקולד ושמים בצד להתקרר

  10. 9)מוסיפים את החמאה הרכה ונוטלה ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה

  11. 10)מעבירים כמה כפות לשקית זילוף ושומרים לשלב הקישוט

  12. 11) הרכבת העוגה

  13. מחלצים את העוגה מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה

  14. מרטיבים את השכבה הראשונה בסירופ.

  15. 12)מורחים בנדיבות קרם

  16. ושוב חוזרים על אותה פעמים ובסוף מורחים על כל העוגה קרם כולל הדפנות ומיישרים

  17. 13)מפזרים איגוזי לוז בדפנות ומזלפים סביב קרם ומניחים כדורי פררו רושה

  18. בהצלחה 👌👌👌