לןגן

דגים ברוטב וירקות חריף לחורף חם

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 07/02/2020 | 16:19
דגים ברוטב וירקות  חריף לחורף חם

תקציר המתכון: טעים רטוב כל ביס טעים לחיך מנה נהדרת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר יוצקים 2 כפות שמן. מזהיבים בצל להזהבה מוסיפים טמין יבש פלפל ירוק חריף כפית פפריקה מתוקה. יוצקים 2 כוסות מים מבשלים רבע שעה ממלאים מים לסיר כשהמים רותחים מכניסים לסיר את הירקות עלה דפנה. כשהירקות מבושלים למחצה מוסיפים את הדגים שהמלחנו שעה קודם ושטפנו את הדגים היטב

  2. . שולחים לסיר המרק ומבשלים מספר דקות עשר דקות אחרונות מטבלים בכורכום וג'ינג'ר

  3. שולחת לכם לחורף חם תבשיל מענג וטעים מגו'ליאנה שבת שלום

  4. הערה

  5. כוס המים לא מספיק להוסיף עוד כוס