לןגן

פרגיות עם פטריות וערמונים

מאת: תמי ביטון, פורסם: 06/02/2020 | 23:40
פרגיות עם פטריות וערמונים

תקציר המתכון: השילוב מושלםםם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ למצב שקוף,להוסיף כף כורכום,כף מרק עוף בטעם פטריות/רגיל,כפית כמון,כפית פלפל שחור,כף שטוחה מלח.

  2. לערבב ולפתוח התבלינים. לשים לב שלא ישרפו (אפשר להוסיף קצת מים)

  3. להניח בצורה יפה את הנתחי פרגיות,להוסיף מים עד סוף גובה הפרגיות ולבשל כ20 דקות..

  4. לאחר מכן להוסיף פטריות וערמונים.

  5. כמויות: קילו פרגיות,2 בצלים,קופסאת שימורים פטריות,4 שקיות ערמונים מוכנים לאכילה.