קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית בקערה נניח את הטחון בקר יחד עם בצל אחד מגורד ופטרוזיליה קצוצה דק מעט שמן ,
בהרט, פלפל שחור, ומלח ,
נערבב טוב טוב , נוסיף את האורז השטוף וניתן מנוחה קצרה לספיגת טעמים .
בסוטאג רחב נטגן בצל גדול קצוץ דק דק עד להזהבה , נוסיף אליו את הרסק והפפריקה ונפתח אותם טוב טוב עם השמן והבצל .
נוסיף שתי שיני שום קצוצות דק,
פלפל שחור , מעט צילי גרוס , כף אבקת מרק עוף , מלח וכפית סוכר , אליהם נוסיף שתי כוסות מים רותחים ונבשל כעשר דקות על הגז .
כעת , נשטוף את הפלפלים , נחתוך את הראש שלהם ונשמור אותו , נמלא אותם בתערובת הבשר , נניח בתבנית פיירקס או בחד פעמית קשיחה , נשפוך את רוטב העגבניות מעל ונכניס לתנור לצריבה על 220 מעלות לחצי שעה בערך ואז נכסה את התבנית עם נייר אפיה ומעל נייר כסף , נוריד טמפ ל 200 מעלות ונמשיך בתנור לעוד שעה בערך .
במידה וחסר נוזלים ניתן להוסיף ולתקן טעמים .
בתאבון ובהצלחה