לןגן

עוגת תפוזים

מאת: ורד גולן, פורסם: 01/02/2020 | 20:05
עוגת תפוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב חלמונים עם 1/2 כוס סוכר + וניל

  2. להוסיף שמן תפוזים וקליפה מגוררת

  3. להוסיף את קמח

  4. להקציף את החלבונים עם כוס סוכר ולקפל לתוך החלמונים

  5. לאפות בתבנית 26 או קוגלהוף בחום של 160 מעלות במשך כ-40 דקות

  6. מיד אחרי האפייה אני הופכת את העוגה על בקבוק מצננת מעט ואז מוציאה מהתבנית