לןגן

מוס טונה

מאת: ורד גולן, פורסם: 01/02/2020 | 18:35
מוס טונה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הטונה, המיונז, הקטשופ, המלח והלימון במעבד מזון לתערובת חלקה.

  2. להוסיף את הג'לטין:

  3. קודם להמיס עם קצת מים רגילים ואחר כך להוסיף מים רותחים שיהיה ביחד 1/2 כוס ) דרך מסננת לתוך התערובת ולערבל קלות.

  4. להוסיף את השמנת/אשל ולערבל שנית עד לקבלת תערובת אחידה.

  5. לשפוך את התערובת לתבנית "טאפרוור" או לקערה דקורטיבית עמוקה אחרת.

  6. להכניס למקרר לפחות 10 שעות לפני ההגשה.