לןגן

דגים מרוקאיים

מאת: מיכל רון, פורסם: 31/01/2020 | 16:09
דגים מרוקאיים

תקציר המתכון: דגים טריים מדהימים לשבת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים שמן זית בנדיבות במחבת המתאים לבישול דגים.

  2. להכניס את שיני השום קלופות מראש אחד של שום שלם. להוסיף גמבה,פלפל חריף ואת העגבניות החתוכות( עגבניות לשים בהתאם לכמות הדגים).

  3. לשים בכוס כף של פפריקה מתוקה בשמן , 3/4 כף כמון, מלח, ולהוסיף מים רותחים לכוס...לשפוך במחבת חצי מהכוס.

  4. להוסיף חצי מהכוסברה, לערבב טוב ואז להוסיף את הדגים, ומעל לשפוך את חצי הכוס הנותרת, ולפזר את יתרת הכוסברה.