סלט תאילנדי
מאת: דורית אלישע, פורסם: 31/01/2020 | 12:06
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
רבע כרוב לבן
-
רבע כרוב סגול
-
2 גזרים
-
גבעול בצל ירוק
-
חופן אגוזים
-
חופן חמוציות
-
כף שומשום שחור
-
2 כפות שמן שומשום(או שמן זית)
-
כף רוטב סויה
-
כף סילאן או דבש
-
כף רכז רימונים
-
קורט מלח
-
2 כפות לימון
אופן הכנה
-
לחתוך את הכרוב והגזר לרצועות דקות
-
להוסיף פרוסות בצל ירוק ,אגוזים,חמוציות,שומושום
-
תיבול להוסיף בזמן ההגשה- שמן שומשום,לימון,סילאן,רוטב סויה,רכז רימונים,מלח