לןגן

דגים ברוטב עגבניות עם פלפלים וגזר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 31/01/2020 | 08:00
דגים ברוטב עגבניות עם פלפלים וגזר

תקציר המתכון: דגים ברוטב מהמם של דג פיקנטי של קנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. תחילה נשרה את הדגים במעט חומץ ולימון לפחות 20 דקות.

  2. לשטוף ולשפוך מעל מים רותחים ולשטוף שוב. (מוריד את הטעם לוואי של הדג)

  3. בסיר רחב נטגן במעט שמן את הפלפלים הצבעוניים והגזר, להוסיף את רוטב העגבניות והמון. להוסיף מים שיהיה עד גובה הדג, כשרותח להוסיף את המרק עוף והפפריקה עם השמן. לפזר מעל שיני שום ופלפל חריף. להניח את הדגים בשכבה אחידה ולהרטיב אותם עם הרוטב. לבשל בערך חצי שעה ומדי פעם באמצע הבישול להרטיב את הדגים עם הרוטב. לפזר מעל כוסברה לקישוט.