לןגן

הלזניה שלי

מאת: נטלי פוזיילוב, פורסם: 30/01/2020 | 11:44
הלזניה שלי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. שטחי בתבנית אפיה את הדפים

  2. מרחי עליהם גבינה כך שהכל יהיה מכוסה.

  3. בנפרד המיסי את החמאה,חתכי את הבצל קצוץ והשום לקציצה גסה והוסיפי לחמאה

  4. הוסיפי את הרסק (לא הכל)! 2 חבילות ולהוסיף מים רותחים ולערבב ושוב לחזור על הפעולה.עד לקבלת רוטב סמיך ויציב

  5. המניחי את הגז ותני לזה לרתוח

  6. הוסיפי את התבלינים שמיר יבש,מלח,אורגנו,פלפל שחור,גבישי שום, ועלי בזיליקום

  7. ערבבי

  8. המתיני 3-4 דק וכבי את הגז.

  9. הוסיפי את הרוטב על הגבינה שמרחנו

  10. מעל פזרי גבינה צהובה

  11. עשי את כל הפעולות שוב לשכבה השניה : פסטה,גבינה,רוטב,גבינה צהובה

  12. לתנור ל180מעלות.

  13. בתאבון