קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
שטחי בתבנית אפיה את הדפים
מרחי עליהם גבינה כך שהכל יהיה מכוסה.
בנפרד המיסי את החמאה,חתכי את הבצל קצוץ והשום לקציצה גסה והוסיפי לחמאה
הוסיפי את הרסק (לא הכל)! 2 חבילות ולהוסיף מים רותחים ולערבב ושוב לחזור על הפעולה.עד לקבלת רוטב סמיך ויציב
המניחי את הגז ותני לזה לרתוח
הוסיפי את התבלינים שמיר יבש,מלח,אורגנו,פלפל שחור,גבישי שום, ועלי בזיליקום
ערבבי
המתיני 3-4 דק וכבי את הגז.
הוסיפי את הרוטב על הגבינה שמרחנו
מעל פזרי גבינה צהובה
עשי את כל הפעולות שוב לשכבה השניה : פסטה,גבינה,רוטב,גבינה צהובה
לתנור ל180מעלות.
בתאבון