קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מערבבים ביצה ותבלינים
חותכים את החזה לנתחים ומכניסים לביצה ומערבבים
שוברים ומפוררים את הביסלי (כשהוא בשקית המקורית) עם מערוך ושופכים לקערה ומערבבים עם פירורי הלחם
שמים נייר אפיה על תבנית ובינתיים מדליקים תנור לחום של 200 מעלות
לוקחים נתח חזה מהביצה וטובלים היטב בפירורים (את כל הנתחים) ומסדרים על נייר אפיה
עם ספרי שמן משמנים את כל החתיכות או שמורחים אותם עם מברשת עם שמן
אופים רבע שעה עד 20 דקות עד שהשניצל אפוי