לןגן

בורגול עם ירקות מוקפצים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 28/01/2020 | 14:57
בורגול עם ירקות מוקפצים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות במי ברז את הבורגול חצי שעה ולסנן

  2. בווק לחמם שמן ולהקפיץ תחילה את הבצל כ-5 דקות להוסיף גמבה ולהקפיץ עוד 5 דקות ולהוסיף את האפונה והגזר

  3. לתבל לערבב לעוד הקפצה של 5 דקות

  4. להוסיף את הבורגול לערבב ואת המים הרתוחים לכסות את הווק להנמיך להבה

  5. 20 דקות בישול