לןגן

מרק תירס

מאת: שרה יוסף, פורסם: 27/01/2020 | 22:29
מרק תירס

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר את התירס עם המים שלו להוסיף מים למלא 2 קופסאות של התירס ולהוסיף לסיר לבשל עשר דקות בערך להוציא חצי מכמות התירס לטחון ולהחזיר לסיר ,להוסיף את הסוכר,מלח,מרק עוף והסויה ולבשל עשר דקות ,לערבב את הקונפלור עם מעט מים ולהוסיף לסיר ולערבב היטב

  2. לקחת את הביצים ולערבב היטב עם מזלג ולהוסיף לסיר בזילוף ולבשל עוד כמה דקות ואז להוסיף את שמן השומשום

  3. להגיש עם חתיכות של בצל ירוק