לןגן

טריקולד

מאת: נטלי פוזיילוב, פורסם: 26/01/2020 | 16:14
טריקולד

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. לשכבת הבסיס:

  2. 100ג בסקוויט לרסק גרוס .

  3. להמיס 100ג חמאה ולערבב עם הביסקוויטים.

  4. שכבה 2:

  5. להמיס שוקולד חום + 25ג חמאה ורבע כוס שמנת מתוקה.

  6. בנפרד להקציף ח שמנת מתוקה + פודינג + כוס חלב.

  7. לאחר שהקצפת מוכנה לאחד את השוקולד והקצפת.

  8. שכבה 3:

  9. כנ"ל כמו שכבה 2 רק עם שוקולד לבן.

  10. שכבה 4:

  11. להמיס שוקולד מריר+שמנת מתוקה .

  12. לשים בשכבות וכמובן משכבה לשכבה להמתין להתגבשות מוחלטת.

  13. אפשר בסוף לגלף שוקולד לבן לקישוט.