קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לשכבת הבסיס:
100ג בסקוויט לרסק גרוס .
להמיס 100ג חמאה ולערבב עם הביסקוויטים.
שכבה 2:
להמיס שוקולד חום + 25ג חמאה ורבע כוס שמנת מתוקה.
בנפרד להקציף ח שמנת מתוקה + פודינג + כוס חלב.
לאחר שהקצפת מוכנה לאחד את השוקולד והקצפת.
שכבה 3:
כנ"ל כמו שכבה 2 רק עם שוקולד לבן.
שכבה 4:
להמיס שוקולד מריר+שמנת מתוקה .
לשים בשכבות וכמובן משכבה לשכבה להמתין להתגבשות מוחלטת.
אפשר בסוף לגלף שוקולד לבן לקישוט.