לןגן

קציצות דג ברוטב פיקנטי של קנור

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 23/01/2020 | 07:55
קציצות דג ברוטב פיקנטי של קנור

תקציר המתכון: מנה נוסטלגית משגעת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים את הדגים עם השום ,הבצל,כוסברה ופטרוזילה.גזר תפוחי אדמה

  2. מתבלים בכל התבלינים עפ"י הרשימה,מערבבים היטב ,משמנים את הידיים וצרים כדורי דג ,מעבירים למקרר עד לחצי שעה לחמם שמן מעט עמוק ולטגן עד אזהבה...לשים בתבנית חסינת אש את כול מרכיבי הרוטב לערבב הייטב להוסיף 1 כוס מים לשים מעל את הקציצות שטיגנו קלות ולהכניס לתנור ל40 דקות בחום של 180 מעלות .אפשר גם לבשל בסיר על גז להוציא ולפזר שוב מעט כוסברה ולהגיש בהצלחה אורה....