תקציר המתכון: למה לשלם הרבה כסף במסעדות שאפשר להכין בקלות
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
ראשית את תפוחי האדמה עם הקליפה נרתיח בסיר עם מים 5 דקות מרגע הבעבוע...נסנן נצנן ונחצה אותם לשניים ...את הבטטות נשטוף היטב לא לקלף רק לחצות לשניים...
בקערית קטנה נשים את הכורכום..הפלדלפיה ורבע כוס שמן זית נערבב היטב ...נרפד תבנית גדולה חד פעמית בנייר אפייה ...נשפוך את הבלילה של השמן והתבלינים ונבריש על הנייר אפייה את הבלילה ...נפזר מלח גס...פלפל שחור גרוס ורוזמרין ...כעת נניח את שיפודי האנטריקוט במרכז התבנית ..ובינהן נניח את שיני השום...מסביב נניח את תפו"א והבטטות שהצד החתוך כלפי מטה ...נזגג שוב שמן זית ...מלח גס ופלפל שחור גרוס ...נכסה בנייר אפייה ונייר כסף אטום...נחמם תנור 200 מעלות קו עליון קו תחתון לא טורבו..נצלה 40 דקות ...נסיר את הניירות...נמניך חום ל 170
כעבור 20 דקות נהפוך את התפו"א והבטטות ונשאיר בתנור לעוד 10 דקות לצבע יפה
בתאבון אילנית בניזרי ❤
**אין צורך במים האנטריקוט מגיר נוזלים ....ניתן להמיר לצלעות טלה/כבש ***