תקציר המתכון: מרק סולת עם בטטה וסלרי טעימה בטרוף ליום חורפי וגשום
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מזהיבים ב 3 כפות שמן את הבצל והשום מוסיפים את הבטטה (בטטה פרוסה דק דק)
מוסיפים כ 2 ליטרים מים רותחים ומביאים לרתיחה מוסיפים את הכוסברה והסלרי מתבלים במרק עוף, מלח, פילפל כורכום. מנמיכים את הלהבה סוגרים עם מכסה ומבשלים עד לריכוך הבטטה.
מוסיפים כוס סולת בהדרגה תוך כדי עירבוב. חשוב לערבב כל הזמן על מנת למנוע גושים.
מבשלים כשני דקות ומכבים את הגז סוגרים עם מכסה 6-7 דק' הסולת מתנפחת מחום.