לןגן

רוזלך של קפה לנדוור

מאת: אורית לוי, פורסם: 21/01/2020 | 09:36
רוזלך של קפה לנדוור

תקציר המתכון: בחיים לא טעמתי כ''כ מושלמים ♥ ממכר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות נמוכה את הקמח, מים ושמרים.

  2. מוסיפים שמן זית בהדרגה ולשים עוד 5 דק'.

  3. מוסיפים את המלח ומגבירים מהירות לגבוהה ולשים עוד 5 דק' עד שמתגבש בצק.

  4. מניחים להתפחה כ- 45 דק' או עד שמכפיל את נפחו.

  5. מוציאים מהקערה, מוציאים את האוויר על ידי קיפול הבצק.

  6. מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים, מניחים אותם על משטח מקומח ונותנים לתפוח עוד 10 דק'.

  7. מחממים תנור ל- 250 מעלות.

  8. על משטח מקומח מרדדים כל כדור למלבן, מורחים שכבה דקה של מילוי לטעמכם ומגלגלים.

  9. חותכים כל גליל לגלילים קטנים ברוחב כ- 2 ס''מ. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.

  10. אין צורך לשמן את הנייר.

  11. אופים 5 - 7 דק' או עד שמתקבל צבע זהוב.

  12. מוציאים, מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר וטורפים ♥