לןגן

סלמון ברוטב שום ודבש

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/01/2020 | 17:57
סלמון ברוטב שום ודבש

תקציר המתכון: 2 דק' עבודה, 20 דק' בתנור ויש לכם ארוחה מופלאה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות.

  2. להניח את נתחי הדג על תבנית.

  3. למרוח את הדגים עם הרוטב.

  4. לפזר מעט טימין.

  5. לכסות את התבנית ולאפות 10 דק'.

  6. להסיר את הכיסוי, להנמיך את החום ל- 180 מעלות ולאפות עוד 10 דק'.

  7. להגיש עם פירה או אורז ולטרוף!