לןגן

לביבות כרובית וקישוא

מאת: דורית אלישע, פורסם: 20/01/2020 | 17:03
לביבות כרובית וקישוא

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרק את הכרובית לפרחים

  2. להשרות חצי שעה עם כפית מלח גס

  3. לשטוף ולבשל עד לריכוך

  4. להניח על מסננת ולמעוך להורדת נוזלים להעביר לקערה

  5. לגרד קישוא ובצל במגרדה גסה

  6. לסחוט היטב נוזלים ולהוסיף לקערה

  7. להוסיף ביצים פרורי לחם ופטרוזיליה קצוצה

  8. ולתבל לטגן לצבע זהוב ולהניח על נייר סופג או לאפות חום 220

  9. על תבנית תנור להניח נייר אפייה לרסס שמן על הנייר ועל הלביבות לצבע זהוב