לןגן

עוף חמוץ מתוק

מאת: בתאל עובדיה , פורסם: 19/01/2020 | 07:17

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. 1. על מנת להתחיל בקערה נשים חצי כוס קמח תופח ורבע כוס קורנפלור כוס מים ואת המלח כעת נערבב לסמיכות שמזכירה דבש.
 עכשיו נכניס את רצועות חזה העוף לבלילה ונעטוף אותם ונטגן בשמן חם עד שמזהיבות והופכות לקריספיות. 
נעביר לצלחת בסיר קטן נבשל את הצילי עם הדבש ו-5 כפות המים המיץ לימון ואז נערבב עד שמסמיך כאשר מסיימים לטגן נכניס את רצועות העוף שטיגנו לתוך הרוטב.