קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
1)לחתוך את החזה עוף לקוביות
2)לטגן במחבת רחבה בצל קצוץ עד שמזהיב
3)להוסיף את החזה עוף
4)להוסיף תבלינים לערבב
5)לתת לזה להתבשל והמשיך לערבב מידי פעם.
6)להוציא לשים במסננת שהנוזלים ירדו ולתת לחזה עוף להתקרר
7)לפתוח את הטורטיטות למלא בקצה הטורטיה ולגלגל 2 סיבובים ולהכניס מהצדדים לבפנים את הטורטיה ולהמשיך לגלגל
8) לטבול בביצה
9)לטגן כשהצד הפתוח כלפי מטה עד שיתפס בטיגון ולהפוך.
*ניתן לעשות את החזה עוף גם מוקפץ עם ירקות / בשר טחון / כבד עם בצל
ולמלא את הטורטיה.