לןגן

עוגת מוס גבינת שמנת עם שוקולד בציפוי ממרח לוטוס ושוקולד חלב וזילוף קצפת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/01/2020 | 19:11
עוגת מוס גבינת שמנת עם שוקולד בציפוי ממרח לוטוס  ושוקולד חלב וזילוף קצפת

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת טעים אשששש🔥🔥

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לזילוף קצפת

לקישוט

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה התחתית

  2. 1) מערבבים היטב את פירורי עוגיות אוראו עם חמאה מומסת

  3. 2) מניחים רינג בקוטר 24 ס"מ על נייר אפייה ומסדרים שקף סביב ומשטחים היטב את התערובת ומכניסים למקפיא עד להכנת העוגת

  4. 3)מערבבים עם מיקסר ידני את הגבינה אבקת סוכר לא לערבב יותר מדי רק עד לאיחוד

  5. 4)ממיסים 375 גרם שוקולד מריר במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות כל פעם ומערבבים

  6. 5) בקערה נפרדת מקציפים 360 גרם שמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה לשוקולד בצורת קיפול

  7. 6)מערבבים את שני התערובות ותמיד בצורת קיפול כדי לא לשבור את הקצפת

  8. 7) יוצקים את התערובת על התחתית עוגיות אוראו ומכניסים למקפיא לשעתיים

  9. 8)ממיסים ממרח לוטוס ושופכים על העוגה הקפוא

  10. ומכניסים שוב למקפיא עד להכנת הגנאש שוקולד חלב

  11. 9)אופן ההכנת גנאש שוקולד חלב

  12. מביאים לרתיחה 180 מ"ל שמנת מתוקה ומכניסים 210 גרם שוקולד חלב מכסים לדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק

  13. 10) שופכים על העוגה הקפוא ושוב מחזירים למקפיא עד להכנת הקצפת

  14. 10) מקציפים 1/2שמנת מתוק עם 1/4 כוס חלב 1/2 פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב העוגה, מניחים חטיפי קליקים ומפזרים פירורי חטיפי מקופלת סביב ומעבירים למקרר להפשרה ואפשר להגיש

  15. אפשר לשמור במקפיא עד שלושה שבועות