קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ראשית ניקח את שערות הקדאיף לאחר שהפשרנו אותם ונגזור אותם במספרים לחתיכות קטנות ,
במיקרו נמיס את החמאה ,
נוסיף אליה את אבקת הסוכר ונערבב את הקדאיף עד לספיגה מלאה של כל השערות עם החמאה .
ניקח מחצית מהכמות ,
נשטח על מחבת טפלון ,
מעליהם נניח את גבינת הריקוטה , נמרח אותה על כל הבסיס ,
לאחר מיכן נגרד את גבינת העזים מעל ושוב נניח ונשטח את שארית שערות הקדאיף למעלה .
נהדק טוב טוב , ונבשל על להבה בינונית לפחות 12 דקות עד להזהבה , ניקח צלחת , נהפוך את ה כנאפה עליה ונניח על המחבת לעוד 12 דקות .
בינתיים בסיר קטן נבשל על להבה נמוכה את סירופ מי הסוכר ומי הורדים .
ונשפוך על ה כנאפה בעודו חם
ניתן פזר שברי פיסטוק מעל.
בתאבון ובהצלחה 🌹