תקציר המתכון: הילדים מתים על זה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
שולקים את התפו"א ומועכים לפירה.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
מתקנים טעמים במידה וצריך.
הבלילה צריכה להיות לא דלילה מידיי ולא סמיכה מידיי ( אם צריך מוסיפים עוד ביצה)
מחממים שמן בסיר טפלון או סיר ג'חנון בקוטר 20 גג 22( השמן צריך לכסות את כל תחתית הסיר- משהו כמו חצי כוס)
אחרי שהשמן רותח שופכים את הבלילה ומבשלים על להבה גבוהה 5 דקות בערך, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 5 דקות נוספות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו במדף האמצעי ואופים עד להזהבה יפה וסכין או שיפוד שנועצים בפשטידה יוצא יבש.
יוצאת פשטידה טעימה קלילה ואוורירת 😋😋😋
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤