לןגן

מרק ירקות חריף, מנחם כמו אנטיביוטיקה של הטבע

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 15/01/2020 | 16:21

תקציר המתכון: מרק פסטה פטוצ'יני של אוסם Perfecto

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליצוק שמן לסיר, לפתוח עם טימין יבש, פלפל ירוק חריף, לאחר מכן להוסיף את הפפריקה החריפה והמתוקה, להוסיף 2 כוסות מים ולבשל רבע שעה.

  2. לאחר מכן להוסיף עוד 3 כוסות מים כשהמים רותחים, להוסיף את הירקות, לבשל חצי שעה ואם צריך מים יש להוסיף עוד על מנת שהפסטה תתבשל.

  3. 5 דקות אחרונות לתבלן עם כמון טחון.

  4. *מי שמעוניין להוסיף למנה בשר, יש להוסיף את הקוביות פרגיות עם הירקות יחד.

  5. חורף חם נעים וטעים, בתיאבון!