לןגן

מרק קובה

מאת: איציק שלמה, פורסם: 15/01/2020 | 09:01
מרק קובה

תקציר המתכון:

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה

  2. בסיר גדול (כמו בתמונה) שמים את הגזר/ דלעת, סלרי, נענע, שום ומים - מביאים לרתיחה למשך 30 דקות (על 7 בכיריים החשמליות)

  3. לאחר מכן מוסיפים את הקובה

  4. ומערבבים מידי פעם עם כף עץ.

  5. מרתיחים כ 30 דקות

  6. מוסיפים מלח,מרק עוף, רסק עגבניות, סוכר, לימון ומערבבים. מנמיכים את הכיריים (על 3)

  7. טועמים שיהיה חמוץ מתוק.

  8. ניתן להוסיף לימון, מלח, מרק עוף (במקום מלח) עד להגעה לטעם שאוהבים.

  9. לוקחים קובה אחת ובודקים שהיא התבשלה (אם נחתכת בכף)

  10. וטועמים גם את הגזר שהתבשל.

  11. לתקן טעמים הוספת מלח.

  12. בתאבון.