לןגן

טורט תפוזים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/01/2020 | 08:59
טורט תפוזים

תקציר המתכון: קלה להכנה ואוורירית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את החלבונים

  2. ולהקציף במהירות גבוהה כשמתקבל קצף להוסיף את הסוכר וניל והסוכר בהדרגה 4 דקות הקצפה

  3. להוסיף בזרם איטי את החלמונים + גרידת תפוזים

  4. לעוד דקה הקצפה להוסיף שמן בזרם איטי ואת מיץ התפוזים לעוד 2 דקות הקצפה להנמיך מהירות ולהוסיף בהדרגה את אבקת האפייה והקמח

  5. לרסס מעט שמן בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 45 דקות

  6. לצנן ולבזוק אבקת סוכר