לןגן

שיפודי סלמון ברוטב לימון שמן זית ועשבי תיבול בציפוי פאנקו

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 12/01/2020 | 19:31
שיפודי סלמון ברוטב לימון שמן זית ועשבי תיבול בציפוי פאנקו

תקציר המתכון: נגיסי דג קריספיים בטעם מטריףףף נחטפיםםם מתאימים לאירוח או סתם לנישנוש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את נגיסי הדג אני משרה בלימון ומלח

  2. כחצי שעה שוטפת ומסננת הייטב.

  3. בקערה אחת אני שמה 3 כפות מהרוטב

  4. ובקערה שנייה את פירורי הפאנקו מערבבת עם כוסברה יבשה ואבקת שום וכמון

  5. טובלת את נגיסי הדג ברוטב ולאחר מכן בפאנקו ומשפדת בשיפודים קטנים.

  6. וחלק אני טובלת ברוטב ואחכ בשומשום

  7. את השיפודים אני מטגנת בשמן. אפשר גם בתנור

  8. הטיגון ממש מהיר משני צידי הדג לא על להבה גבוהה שלא ישרף

  9. מגישים כשזה חם וזה פשוט מתחסלללל