לןגן

סחוג בייתי

מאת: מישל שושני, פורסם: 11/01/2020 | 21:52
סחוג בייתי

תקציר המתכון: סחוג תמני בייתי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הפלפלים, להוריד לקטום את הראש ולחתוך כל פלפל ל- 4-5 חתיכות.

  2. לשים במעבד מזון עם הגרעינים,

  3. שום וכוסברה קצוץ גס

  4. להתחיל לטחון ותוך כדי להוסיף שמן זית עד שנוצרת לנו תערובת שנראית כמו סחוג.

  5. להוסיף כמון ומלח ולערבב.

  6. יש אפשרות לאכול את זה ככה ויש אפשרות לבשל עד לאידוי הנוזלים ולקבל משחה סמיכה יותר.