לןגן

עוף עם תפו"א בתנור להיט

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 11/01/2020 | 11:33
עוף עם תפו"א בתנור להיט

תקציר המתכון: לקחתי 2 מתכונים שלי ואיחדתי אותם 😏

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. * ראשית את חלקי העוף נרתיח עם רבע כפית כורכום 5 דקות מרגע הבעבוע ...את מי הבישול נסנן במסננת צפופה ונשמור את הציר עוף

  2. בסיר נפרד נרתיח את פלחי התפו"א עם רבע כפית כורכום 5 דקות מרגע שהמים מבעבעים..נסנן את המים

  3. בתבנית גדולה נניח את העופות והתפוחי אדמה ואת שיני השום

  4. בקערית קטנה נשים את הפלדלפיה..הצ'ילי הגרוס...השמן זית ( ומי שבחר להוסיף רוטב צ'ילי שישים גם ) ...כוס מציר העוף נערבב היטב ונשפוך על העופות והתפוחי אדמה עם כף מזיגה ...נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס

  5. נכסה עם נייר כסף /נייר אפייה

  6. נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דקות .. להסיר נייר להוריד מעלות ל 170 נמשיך לעוד כ 40 דקות או עד לריכוך העוף..

  7. במידה ואתם רואים שחסר נוזלים תוסיפו ממי בישול העוף (ציר) עוד חצי כוס .

  8. את ציר העוף ניתן לשמור במקרר בקופסא אטומה לתבשילים שונים

  9. בהצלחה אילנית בניזרי ❤