תקציר המתכון: לקחתי 2 מתכונים שלי ואיחדתי אותם 😏
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
* ראשית את חלקי העוף נרתיח עם רבע כפית כורכום 5 דקות מרגע הבעבוע ...את מי הבישול נסנן במסננת צפופה ונשמור את הציר עוף
בסיר נפרד נרתיח את פלחי התפו"א עם רבע כפית כורכום 5 דקות מרגע שהמים מבעבעים..נסנן את המים
בתבנית גדולה נניח את העופות והתפוחי אדמה ואת שיני השום
בקערית קטנה נשים את הפלדלפיה..הצ'ילי הגרוס...השמן זית ( ומי שבחר להוסיף רוטב צ'ילי שישים גם ) ...כוס מציר העוף נערבב היטב ונשפוך על העופות והתפוחי אדמה עם כף מזיגה ...נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס
נכסה עם נייר כסף /נייר אפייה
נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דקות .. להסיר נייר להוריד מעלות ל 170 נמשיך לעוד כ 40 דקות או עד לריכוך העוף..
במידה ואתם רואים שחסר נוזלים תוסיפו ממי בישול העוף (ציר) עוד חצי כוס .
את ציר העוף ניתן לשמור במקרר בקופסא אטומה לתבשילים שונים
בהצלחה אילנית בניזרי ❤