לןגן

עוגת שוקולד

מאת: מירי גולני, פורסם: 10/01/2020 | 20:50
עוגת שוקולד

תקציר המתכון: עפ"י מתכון של הבת שלי ושל מלי מאירוב

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טורפים בקערה את כל המרכיבים עם מטרפה ידנית, לפי סדר כתיבת המרכיבים. או במיקסר עם וו גיטרה.

  2. לשפוך את התערובת לתבנית בגודל 20X30 או ל-2 תבניות אינגליש קייק

  3. לפני האפייה אפשר לפזר על העוגה נטיפי שוקולד

  4. לאפות בחום 170 מעלות כ-30 דקות ולבדוק עם קיסם שהעוגה מעט לחה בפנים

  5. להכין את קרם הגאנש: להמיס את השוקולד והקצפת במיקרוגל כ-2 דקות

  6. כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה, לחורר אותה עם קיסם שיניים ולשפוך עליה את קרם הגאנש