תקציר המתכון: עפ"י מתכון של הבת שלי ושל מלי מאירוב
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
טורפים בקערה את כל המרכיבים עם מטרפה ידנית, לפי סדר כתיבת המרכיבים. או במיקסר עם וו גיטרה.
לשפוך את התערובת לתבנית בגודל 20X30 או ל-2 תבניות אינגליש קייק
לפני האפייה אפשר לפזר על העוגה נטיפי שוקולד
לאפות בחום 170 מעלות כ-30 דקות ולבדוק עם קיסם שהעוגה מעט לחה בפנים
להכין את קרם הגאנש: להמיס את השוקולד והקצפת במיקרוגל כ-2 דקות
כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה, לחורר אותה עם קיסם שיניים ולשפוך עליה את קרם הגאנש