קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית ננקה את הכרעיים ונייבש אותם עם נייר סופג .
בסיר רחב נטגן עם מעט שמן את הבצל קצוץ דק דק עד להזהבה .
נוסיף אליו חצי כפית כורכום, ונטגן את חלקי העוף עד לקבלת הזהבה יפה .
נוסיף את קוביות העגבניות , ואת שיני השום הפרוסות . נמשיך לטגן מעט יחד , לאחר מיכן נוסיף כף גדושה של רסק עגבניות , פלפל שחור גרוס, כף גדושה של פפריקה , מעט בהרט , מעט קינמון , מלח וכף אבקת עוף ,
נוסיף כוס מים רותחים ונבשל את העוף כעשרים דקות .
בינתיים נבשל בסיר את המקרונים, עם מעט מלח עד לריכוך . נוציא למסננת ונשטוף לאחר הבישול .
במחבת נטגן את פלחי תפוחי האדמה עד להזהבה משני הצדדים.
כעת נוציא את העוף מהסיר,
ונרכיב את המנה .
בתחתית הסיר נניח את פרוסות תפוחי האדמה , מעליהם את המקרונים ומעליהם את העוף .
יש להוסיף נוזלים במידה וחסר .
נכסה את הסיר בנייר אפיה ומעליו נייר כסף ונכניס לתנור על חום של
180 לפחות לשעתיים .
בתאבון ובהצלחה