קציצות בקר מטוגנות
מאת: מירי גולני, פורסם: 09/01/2020 | 18:13
תקציר המתכון:
קציצות נמסות בפה - עפ"י מתכון של האלופה - אריאלה גולדמן
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/2 ק"ג בשר בקר טרי טחון עם השומן שלו ( נתח מס' 2)
-
1 בצל קטן מגורר על החלק הדק של הפומפיה
-
1 תפו"א קטן מגורר על החלק הדק של הפומפיה
-
1/3 כוס שמן זית
-
1/4 כוס מי סודה תוססים (מבקבוק)
-
1 ביצה
-
1/3 כוס פירורי לחם
-
צרור פטרוזיליה קצוצה
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
1/2-3/4 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה
-
מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים את התערובת בקערה ל-1/2 שעה למקרר
-
מוציאים את הקערה מהמקרר, יוצרים קציצות ומטגנים במחבת עם חצי כוס שמן, על להבה בינונית