תקציר המתכון: חריף 🔥🔥
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בסיר עמוק שמיועד למרק ברבע כוס שמן נטגן את הבצל עד שהופך לשקוף..נוסיף את השום המגורד לטיגון קצר ואת הפפריקה ונערבב...נוסיף את קוביות הבשר...פלפל שחור גרוס והכמון ונטגן את הבשר גולש על התבלינים ל 2 דקות נוסיף את הפלפלים והעלי דפנה ...בקערית קטנה נשים את הרסק עגבניות ואת העגבניות המגורדות עם כוס מים רותחים ונערבב לפתיחה ...נשפוך לסיר ועוד 2 כוסות מים רותחים ...נבשל 20 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את השעועית הלבנה והכוסברה נבשל לעוד 20 דקות ונוסיף את האבקת מרק עוף מהולים במים הרותחים
הנותרים ...נבשל עד לריכוך הבשר זמן בישול כללי כשעתיים.. 10 דקות לפני הסיום נוסיף את הסוכר לנטרול החמיצות .
הערות:
**ניתן להוסיף פלחי תפוחי אדמה בשלב שמוסיפים את השעועית למרק***
המלצה שלי לגבי הבשר ניתן לקנות גוש בשר שלם כנל גם לגבי גולש קוביות ..אחד מהסוגים שציינתי למעלה לסגור בטיגון ולהרתיח כשעתיים עם עלי דפנה כפית פלפל אנגלי..עלי כרפס..מעט כורכום ובצל שלם..לסנן את המים לשמור את הציר בשר להשתמש בציר במקום המים במרק ..לקרר את הבשר לכמה שעות במקרר ולפרוס קוביות ..ולבשל במרק עם השעועית ולקצר את זמן הבישול הכללי לשעה 💥