מרק ירקות חריף מה יותר מנחם מזה אנטיביוטיקה של הטבע
מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 07/01/2020 | 00:20
תקציר המתכון:
מרק ירקות מענג
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1/2 קילו פסטה פטוצי'ני פרפקטו של אסם
-
2 חופני פול סנפרוס
-
3 חופני אפונה סנפרוס
-
1/4 קילו דלעת לקוביות קטנות
-
2 תפודים לחתיכות בינוניות
-
חופן גרעיני תירס סנפרוס
-
סלרי קצוץ גס
-
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
-
2 כפות פפריקה חריפה
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1/2 ראש שום קצוץ
-
כף טימין יבש
-
כפית ג'ינג'ר טחון
-
כפית שטוחה כמון\
-
1/4 כפית כורכום טחון-+
-
1/4/ 1/2 כוס שמן חמניות
אופן הכנה
-
לסיר עמוק יוצקים שמן ופותחים בטימין יבש ואחר מוסיפים פלפל ירוק חריף. אחר פפריקה חריפה ומתוקה. רסק העגבניות
-
4 כוסות מים ומבשלים 1/4 שעה. ושוב למלא מים להכניס את התבלינים. את הירקות לבשל היטב. ולמלא שוב מים רותחים לבשול הפסטה. 5 דקות אחרונות להוסיף את הכמון
-
הערה מי שנחוץ לו בשר ניתן להוסיף בזמן שהירקות בסיר יחד לבשל.
-
את הפרגיות לחתוך לחתיכות קטנות