מרק ירקות חריף מה יותר מנחם מזה אנטיביוטיקה של הטבע
מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 06/01/2020 | 23:08
תקציר המתכון:
מרק ירקות טעים נהדר
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1/2 קילו פסטה פטוצי'ני פרפקטו של אוסם
-
2 חופני פול של סנפרוס
-
3 חופני אפונה
-
1/4 קילו דלעת חתוך לקוביות קטנות
-
2 תפודים חתוך לקוביות בינוניות
-
חופן גרעיני תירס סנפרוס
-
סלרי קצוץ גס
-
1 פלפל ירוק חריף
-
2 כפות פפריקה חריפה
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1/2 ראש שום
-
כף טמין יבש
-
כפית ג'נגר טחון
-
1 כפית שטוחה כמון טחון
-
1/4 כפית כורכום טחון
-
1/4 / 1/2 כוס שמן חמניות
אופן הכנה
-
לסיר יוצקים שמן ופותחים בטימין פלפל ירוק חריף .אחר מוסיפים פפריקה חריפה ומתוקה. רסק עגבניות 2-3 כוסות מים בישול כרבע שעה להוסיף תבלינים. שוב לסיר למלא מים רותחים ולהוסיף את הירקות.לבשל הירקות. להוסיף מים מספיק בכדי להוסיף את הפסטה. מרק הוא מרק.
-
הערה מי שנחוץ לו בשר בהחלט יכול להוסיף פרגיות חתיכות קטנות עם הירקות ולבשל יחד