לןגן

מרק עגבניות עם עדשים אדומות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/01/2020 | 19:01

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המרק

  2. לטגן את הבצל עם כף שמן עד להזהבה

  3. להוסיף את העגבניות ,פפריקה ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות

  4. להוסיף את שאר המצרכים להוסיף מים רותחים בערך 2 קומקום להרתיח ולהוסיף לסיר לערבב ולבשל בערך שעתיים על אש בינונית ומדי פעם לערבב עד שהמרק מוכן

  5. הכנת הלחם

  6. לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך

  7. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק שלא יהיה רך

  8. להתפיח פעמיים

  9. לחלק ח5 כדורים לקמח ולתת לנוח רבע שעה בערך

  10. אםשר לעשות כדורים קטנים ולשים מעל הכדור הגדול ולהדביק עם מעט מים זה ליופי

  11. לחמם תנור 200 מעלות לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה ,להוציא לתת ללחם להתקרר להוציא את הפנים של הלחם ולהכניס שוב לתנור לכמה דקות שהלחם יתקשה

  12. בהצלחה