לןגן

צלעות/צוואר כבש בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 06/01/2020 | 14:58
צלעות/צוואר כבש בתנור

תקציר המתכון: בתיבול עדין וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת קערית קטנה לשים את השמן והתבלין פלדלפיה ...לערבב היטב

  2. להכין תבנית אפייה חד פעמית

  3. להניח נייר כסף בגודל התבנית ועליו נניח נייר אפייה ...

  4. נבריש צלע צלע עם השמן והפלדלפיה ..נניח את הצלעות בתבנית נפזר מלמעלה פלפל שחור גרוס ומלח גס ..את שיני השום נכניס בין כל צלע ...נסגור את הנייר אפייה והנייר כסף כלפי פנים..נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות קו עליון וקו תחתון ...40 דקות

  5. לאחר 40 דקות לפתוח את הנייר ולהשאיר לעוד 30 דקות בתנור להוריד מעלות ל 160

  6. מעדן עולם !!